jVerklaring bescherming persoonsgegevens websitebezoekers

H3 Group neemt de beveiliging en bescherming van de persoonsgegevens van de bezoekers van haar website serieus. Wij gaan vertrouwelijk en zorgvuldig met uw persoonsgegevens om en houden ons hiermee uiteraard aan de geldende privacywetgeving. Hieronder leggen wij uit hoe wij dat doen.

  1. Voor wie is deze verklaring bedoeld?

Deze verklaring is bedoeld voor bezoekers van de website www.h3group.nl van H3 Group. H3 Group is gevestigd te Roermond en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, tijdelijk handelend onder nummer 50470965.

  1. Waarom gebruiken wij uw gegevens?

Wanneer u de website van H3 bezoekt, wordt op een aantal plaatsen op de website om gegevens gevraagd. Bijvoorbeeld uw naam, telefoonnummer, e-mail en postadres. Ook uw IP-adres wordt met ons gedeeld, omdat onze website gebruikmaakt van cookies.

  1. Waarvoor gebruiken wij uw gegevens?

Dit doen we om uw vraag of verzoek te kunnen beantwoorden. Als u zich hiervoor heeft ingeschreven, gebruiken wij uw gegevens ook om u onze nieuwsbrieven te sturen. Uw e-mailadres wordt dan aan onze lijst van abonnees toegevoegd. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt uitschrijven. Wij delen uw gegevens niet met andere partijen, tenzij dit bij wet is vereist of door de justitiële autoriteiten wordt verlangd. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is om uw vraag of verzoek te kunnen behandelen.

  1. Cookies

Onze website gebruikt cookies die uw voorkeuren onthouden en het navigeren door de website van h3group.nl vergemakkelijken. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat met pagina’s van deze website (en/of Flash-applicaties) wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer/apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Met cookies kunnen wij het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Deze website wordt daarnaast ook gebruikt door derden om cookies te plaatsen, zoals bijvoorbeeld Google Analytics.

Er zijn verschillende soorten cookies:

Functionele (permanente) cookies

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij u herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies, kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen, wat tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website betekent. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw internetbrowser.

First party analytische cookies (sessie cookies)

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze site daardoor zo veel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u de internetbrowser afsluit.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytische informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Facebook, Twitter en LinkedIn

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of te kunnen delen op sociale netwerken Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Facebook, Twitter en LinkedIn zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven).

Lees de privacyverklaring van Facebook, Twitter en LinkedIn, (deze kunnen regelmatig wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

  • Facebook: https://www.facebook.com/policy.php (opent in een nieuw venster)
  • Twitter https://twitter.com/privacy (opent in een nieuw venster)
  • LinkedIn https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy (opent in een nieuw venster)

Niet-functionele cookies

Tracking cookies van onszelf

Met uw toestemming plaatsen wij een cookie op uw apparatuur, die kan worden opgevraagd zodra u een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat u naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om eventuele advertenties af te stemmen op uw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Verwijdering van cookies

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de help-functie van uw browser.

  1. Hoe beveiligen wij uw gegevens?

Wij hebben maatregelen genomen om uw persoonsgegevens goed te beveiligen tegen verlies of diefstal. Ook zorgen wij ervoor dat uw gegevens alleen worden ingezien en gebruikt door personen die wij hiervoor specifiek toegang hebben gegeven. Al onze medewerkers zijn verplicht tot geheimhouding.

  1. Uw privacyrechten

U hebt recht op inzage in de persoonsgegevens die wij van u verwerken. Ook mag u uw persoonsgegevens laten corrigeren of verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens te laten beperken. Dit betekent dat u ons kunt vragen om uw gegevens tijdelijk niet te verwerken. Bijvoorbeeld omdat u wacht op de beoordeling van een verzoek om uw gegevens te laten verwijderen. Ook mag u bezwaar maken als u het er niet mee eens bent dat wij uw persoonsgegevens verwerken en mag u ons vragen om uw persoonsgegevens door te geven aan een andere organisatie. Ook heeft u het recht een klacht in te dienen bij ons en/of de Autoriteit Persoonsgegevens.

  1. Gebruikmaken van uw privacyrechten

Heeft u vragen, of wilt u gebruikmaken van een van bovenstaande privacyrechten, dan kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina. Wij beantwoorden uw vraag of verzoek zo snel mogelijk en in ieder geval binnen vier weken. Als het ons meer tijd kost, dan informeren wij u hierover binnen vier weken. Om misbruik te voorkomen, kunnen wij u daarbij vragen om uzelf adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terugvinden in de instellingen van uw browser.

  1. Klachten

Heeft u een klacht over de wijze waarop H3 Group omgaat met uw persoonsgegevens, dan kun u contact opnemen met onze Functionaris Gegevensbescherming via info@h3group.nl. Komen wij er samen niet uit, dan kunt u ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

  1. Wijzigingen in de privacyverklaring

H3 Group behoudt zich het recht voor deze verklaring aan te passen. Wij adviseren dan ook deze verklaring regelmatig te raadplegen. Deze verklaring is van toepassing vanaf 1 mei 2019.

× Kunnen wij u helpen?