Samenwerking

1 en 1 is bij ons H3

H3 Group staat voor samenwerking: 1 en 1 is bij ons immers groter dan 2, samen bereiken we zoveel meer. Daar ligt tegelijkertijd onze kracht en passie.

Wij werken met erkende business partners, onze handjes. Specialisten die net als wij bijzonder betrokken, gedreven en loyaal zijn. Kundig en kwaliteitsbewust. Met als doel onze klanten optimaal te bedienen en ontzorgen, op die vlakken waar nodig of gewenst. Zo verbinden we mensen en vragen aan oplossingen.

Onze partners zijn aan H3 Group verbonden en gecommitteerd. Professioneel en zakelijk. Daarom is er voor onze partners een uitgebreid partner/loyaliteitsprogramma waarin wij onze toegevoegde waarde aan jullie concreet maken. Daarnaast is er een keurmerk voor onze partners en kunnen wij hen ontzorgen en ondersteunen bij hun vraagstukken en uitdagingen met als centrale thema’s groei en continuïteit.

Business Partner worden?

 

Is jouw organisatie gespecialiseerd of ben jij deskundig in een of meer van onze thema’s? Dan leren wij jullie graag kennen. Neem vandaag nog contact op met ons en laten we de mogelijkheden eens bespreken onder het genot van een kop koffie of thee (een glaasje water mag natuurlijk ook ?). Jullie zijn van harte welkom bij H3!

H3 Group ontzorgt naar groei, verbinding en impact.

Bel mij terug

H3 Group
Westhoven 7
6042 NV Roermond

0475-232 333
info@h3group.nl
www.h3group.nl

×

Hallo!

Klik op een van onze onderstaande medewerkers om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail, info@h3group.nl.

× Kunnen wij u helpen?