Wat

we doen

H3 biedt voor elk vraagstuk een specialist. Iemand die naast vakinhoudelijke kennis oog heeft voor de menselijke kant en impact. Door een uitgebreid netwerk slagen we er altijd in om verbindingen te leggen en samen te werken.

Business analyse

Advies en strategie

b

Samenstellen van een Plan van aanpak

n

Projectmanagement, ondersteuning en makelen

Uitvoering van het strategisch plan

We helpen, ondersteunen en ontzorgen MKB-organisaties bij diverse vraagstellingen. Vanuit een onafhankelijke (probleem)analyse wordt een onderbouwd advies uitgebracht met daarbij als mogelijke aanvulling een concreet plan van aanpak. Hierbij kunnen strategische, tactische en operationele aspecten en zaken worden toegevoegd en ook uitgevoerd.

Onze kwalitatief hoogstaande diensten worden verleend door ervaren, kundige en betrokken mensen, die altijd een stap extra doen. En onze klanten en partners de persoonlijke aandacht geven die ze verdienen.

Dit leidt tot een concreet resultaat voor onze klanten, waarbij verandering ook impact oplevert. Voor en met een organisatie, op sociaal (=menselijk) en ook maatschappelijk vlak. We kijken dus verder, de menselijke maat(werk) staat bij ons centraal.

H3 Group ontzorgt naar groei, verbinding en impact.

Bel mij terug

H3 Group
Grotestraat 63
5931 CT Tegelen

077-750 4517
0475-232 333
info@h3group.nl
www.h3group.nl

× Kunnen wij u helpen?